Mindset Power Pyramid

Mindset Power Pyramid

Wil je een verandering in je leven, dan zal je een andere mindset moeten hebben, toch? Het gaat allemaal om de perceptie. Hoe kijk je tegen bepaalde situaties aan en dat is voor iedereen anders. Tenminste zo zie ik dat. Sommige mensen denken dat we allemaal hetzelfde zien, horen of voelen en met die mensen is er vaak geen discussie te winnen. Ze zijn redelijk inflexibel.

Zelf hou ik er van om te verwonderen. Dit betekent dat ik eerst wil begrijpen voor begrepen te worden.

“Een piramide…”

Mindset Power PyramidZoals je ziet heb ik een piramide als model genomen. Voor mij staat een piramide als een hindernis die genomen moet worden om bij je schatkamer te komen. Ergen in de piramide liggen schatten opgeslagen en om die te vinden moet je eerst langs blokkades, zowel statische als bewegende. Wanneer jij tot je potentieel wilt komen moet jij ook je blokkades opruimen.

Wanneer je mijn piramide openvouwt dan krijg je de figuur zoals je deze hier aan de linkerkant ziet. Een oranje kern (hier ligt je potentieel), een gele (je doen), een rode (je emotie) en een blauwe (de gedachten).

Waar liggen nu jouw blokkades? Is het dat je niet weet HOE iets moet? Is het zo dat je het niet WEET. Of heb je ooit aan wat je wilt doen een slecht gevoel overgehouden en vraag je je af WAAROM dit nog een keer? Het kan ook zo maar zijn dat je niet weet WAARTOE dit allemaal leidt.

Allemaal vragen en onzekerheden. Komt die onzekerheid omdat je geen RICHTING hebt of plan (heel vaak is dat zo), heb je een gebrek aan goede OVERTUIGINGEN (nog vaker is dit het geval), kan je geen MOGELIJKHEDEN creëren, zie je geen RESULTATEN of is er een gebrek aan MOTIVATIE?

Al met al leg je met de piramide de beperkingen bloot waaraan je dan eenvoudig gaat werken. Hindernis voor hindernis wordt er afgebroken en kom je dichter bij je schatkamer. Elke keer voel je je lichter en lichter en krijg je steeds meer helderheid over je eigen leven en kansen.

Dat wat je nu gelezen hebt is nog maar een klein deel van wat je allemaal kan met de piramide. Je elimineert angsten, creëert plannen, stuurt bedrijven, enzovoort. Bel eens om te weten te komen wat dit voor jou gaat doen.

Groet,

Albert

 

Albert Buschgens
 

Als Mental Engineer wil ik op Creatieve, Realistische, Motiverende en Inspirerende wijze Coachen. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen van hun angsten, fobieën en trauma's af te halen. Dit geldt niet alleen voor vliegangst of angst voor spinnen, maar ook de angst voor het gesprek om meer salaris of om een presentatie te geven. Angst is gek genoeg een Mindset. Door gebruik te maken van mijn modellen ACTIEF, ALBERA en de Mindset Power Piramide heb ik al heel veel mensen van hun angsten afgeholpen. Ik hoop dat ook jij contact opneemt als je wilt weten hoe je weer zorgeloos naar jezelf kan keren.