"Niet In Het Vliegtuig Durven Te Stappen Ontneemt Jou Ontzettend Veel Kansen!!!"

Met Deze Unieke Cursus Ben Jij Instaat Om Binnen Korte Tijd Ontspannen Te Vliegen!

Vliegangst komt bij heel veel mensen voor en te weinig mensen ondernemen actie. Ik heb in de afgelopen 9 jaar honderden mensen van hun vliegangst afgeholpen. Ook zij kwamen vaak sceptisch binnen, maar binnen een aantal uur hadden zij door waar het vandaan kwam en konden het eenvoudig met elke simpele technieken vaarwel zeggen.


Wat zijn de voordelen van deze cursus?

Minder spanning

Wanneer jij spanning met je meedraagt van wat dan ook is dat slecht voor je gestel. Wanneer jij je vliegangst kwijt bent, is dat goed voor je hart.

Communicatie

De cursus leert jou alle ins en outs over hoe angsten ontstaan en hoe ze ook weg te nemen. Door deze kennis zal je merken veel beter te communiceren.

Doelen halen

Blokkades belemmeren je doelen, al is dat maar die ene reis naar Australië. Een ander doel is natuurlijk die promotie voor die internationale baan.

Garantie

Ik sta zo achter deze cursus dat ik je 21 dagen gratis laat ontdekken hoe het werkt en wat het met je doet. Je hebt zo totaal geen risico!


Men roept Vaak Dat Het Vliegangst Is, Echter Het Is Vaak Iets Heel Anders. Neem Die Oorzaak Weg En De Vliegangst Is Ook Weg.

Vliegangst. Of...?

Vele cliënten die bij me komen hebben vaak geen idee waarom zij vliegangst hebben. Ze hebben soms niet eens gevlogen. Tijdens de eerste gesprekken komen we er dan achter waar een eerste initiële emotionele beschadiging heeft plaatsgevonden. We moeten niet vergeten dat heel veel zaken vliegangst kunnen beïnvloeden: rijangst (de rit naar het vliegveld), eventueel flauwvallen in grote groepen mensen (bij inchecken is het vaak heel druk), het niet meer uit een ruimte weg kunnen (vliegtuig wordt afgesloten), ver van huis gaan (meestal vlieg je een aardig stukje weg voor werk of vakantie). Al met al noemen we het vaak vliegangst, maar dan heeft het toch met andere zaken te maken. Deze cursus helpt jou deze zaken op te sporen en weg te nemen.

Deze Cursus Geeft Je Ins en Outs Over Hoe Angsten Ontstaan En Natuurlijk Hoe Ze Ook Effectief Weg Te Nemen!

Mijn insteek is altijd: "Als je weet hoe iets werkt dan kun je het ook "repareren." Deze cursus is zo ingericht dat je weet hoe angsten ontstaan, hoe ze in ons brein vast komen te zitten en hoe je ze kunt wegnemen. De theorie maakt alles duidelijk. De verdieping op een onderwerp geeft nog meer helderheid. Als dit allemaal begrepen is, kun je met eenvoudige oefeningen aan de slag gaan om te ontdekken hoe je zelf jouw angsten wegneemt.

Beste Albert, ontzettend bedankt voor je snelle hulp. Ik had nooit gedacht mijn angst kwijt te raken, maar zie hier, ik zit gewoon op Bali! Groet Francis

Albert, bergbeklimmen wilde ik altijd al doen, maar de hoogtevrees hield me tegen. Nu loop ik gewoon zonder enige angst in de Oostenrijkse bergen. Ik had dit veel eerder moeten doen. Dank je, Frans

Beste Albert, hier een klein berichtje vanuit Italië. Ik wilde dit bericht pas schrijven na de vlucht om er zeker van te zijn dat mijn angst ook weg was. Weet dat ik voor de vlucht wat gespannen was, omdat ik niet wist of het echt zou helpen. Maar.. het helpt!!! Bedankt! Hartelijke groet, Hendrik-Jan

Denk Eens Aan De Vrijheid Die Je Krijgt...

Vliegen is vrijheid. Je kunt enorme afstanden afleggen in een korte tijd. De wereld gaat voor je open en je komt in gebieden waar je nooit van had durven dromen. Stel je voor dat je zonder deze angst je kinderen of kleinkinderen die mijlenver weg wonen weer kunt zien? Niet meer enkel achter je computer Skypen met tranen in je ogen. Nee; weer heerlijk je geliefden vastpakken en knuffelen! Wat is dat je waard? Je hebt nu een cursus voor je liggen waarmee je daadwerkelijk jouw belemmerende angst kwijtraakt.


Wat krijg je als je in deze cursus en jezelf investeert?

 • 5 Unieke Modules
 • Per Module Krijg Je Een Deel Theorie 
 • Naast De Theorie Ook Verdieping Op Een Bepaald Onderdeel
 • Oefeningen Om De Theorie In De Praktijk Te Ervaren
 • BONUS 1: MP3 Trance Inducerend Script Om Vliegangst Weg Te Nemen
 • BONUS 2: MP4 Mind Movie Om De Belemmerende Beelden Te Elimineren
 • BONUS 3: MP4 Acupressuur Om Onderliggende Angsten Weg Te Kloppen"We Leven In Een Trance..."

Doordat we in ons jonge leven (0-8 jaar) ontzettend veel informatie krijgen die we gewoon voor waar aannemen, wordt dit ineens onze waarheid waarnaar we leven. Op de automatische piloot doen we wat we ooit geleerd hebben. Vliegen is voor de meesten niet eng. Voor hen geldt de trance dat vliegen prima is. Dit betekent dat het emotionele brein van hen geen alarm slaat bij de gedachte aan het vliegen.

Dit geldt niet voor diegenen die wel bang zijn. Bij hen is er een waarheid ontstaan dat vliegen eng en beangstigend is. Het onderbewuste doet er alles aan om jou tegen te houden. Tegen hen die angstig zijn heeft het dan ook geen zin om te zeggen dat vliegen veilig is. Rationeel weten zij dat namelijk ook wel, maar onderbewust speelt er een heel ander spel.

"Deze Cursus Zorgt Dat Jij Met Je Emotionele Brein Gaat Werken Om Zo De Angst Te Elimineren"

Elke module pakt een specifiek deel van het probleem aan. Op eenvoudige wijze wordt helderheid gebracht in het probleem. Wanneer alles helder is, ben je instaat om te begrijpen waarom de oefeningen ook daadwerkelijk op onbewust niveau het probleem aanpakken en wegnemen.Het gaat niet met wilskracht, zoals sommige cursussen wel werken. Met deze cursus kun je thuis en op eigen tempo aan je angst werken met de eventuele backup van een Weg Met Je Angst coach. Jij pakt precies dat deel aan dat bij jou de vliegangst veroorzaakt. We werken hier dus niet in een grote groep waar vliegangst op algemeen niveau wordt behandeld. Jij bent uniek; de reden van jouw angst geldt voor jou persoonlijk en dus vereist de behandeling van jouw angst ook een unieke benadering. Deze cursus is daar helemaal op ingericht.

Wanneer jij zonder risico wilt werken aan jouw vliegangst dan is dit de cursus voor jou. Je kunt 21 dagen zonder kosten onderzoeken wat het voor jou doet.

Dit Is Wat Je Allemaal Ontvangt:

Weg Met Je Vliegangst
Weg Met Je Vliegangst
Weg Met Je Vliegangst

5 Modules met theorie. De theorie neemt je stap voor stap mee in de ontwikkeling van je angst en toont je natuurlijk de stappen om van je angst af te komen. De theorie is ruim opgezet om je ook de skills mee te geven om je een goede communicator te maken. Dit zal je -mooi meegenomen- 100% helpen om anders met je collega, manager, ouders, vrienden of kinderen om te gaan.

De oefeningen die je doet zijn eenvoudig te volgen en zeer effectief. Deze oefeningen zijn niet alleen te gebruiken voor je vliegangst, maar ook voor andere zaken waar jij tegenaan loopt in het leven. Niet dat dit moet, maar je kunt er je voordeel mee doen.

Wanneer jij vindt dat de theorie niet voldoende is hebben we met deze boekjes nog meer diepte gebracht in de theorie. Wanneer jij echt op alle fronten deze theorie en oefeningen wilt inzetten raad ik aan om zeker de verdieping door te nemen.


BONUS MATERIAAL

Weg Met Je Vliegangst

BONUS 1

Bonus 1 is een Trance Inducerende MP3. Het brein heeft een bepaalde waarheid voor jou gecreëerd. Echter, deze werkt gezien jouw vliegangst niet naar behoren. Door gebruik te maken van trance ben je instaat je onbewuste met suggesties en Theta-tonen te beïnvloeden te goede. Het werkt en is nog eens heerlijk ontspannend ook.

Weg Met Je Vliegangst

BONUS 2

Bonus 2 is een Subliminal MP4 of ook wel een 'Mind Movie' genoemd. Zoals in de theorie duidelijk zal worden kun je pas betekenis aan iets geven als je weet hoe het er uit ziet. Wanneer jij in je onbewuste een naar gevoel aan  vliegen hebt gekoppeld, dan zul je altijd angstig worden als je aan vliegen denkt. Subliminals veranderen de relatie tussen je naar voelen en vliegen.

Weg Met je Vliegangst

BONUS 3

Bonus 3 is heel speciaal. 'Kloppen tot het goed voelt' is een hele oude techniek om door middel van kloppen op meridiaanpunten in je lichaam angsten los te laten. Door ons lichaam lopen 14 hoofdmeridianen die energie transporteren. Wanneer op de knooppunten een negatieve emotie vastzit kan de energie niet goed stromen. Deze unieke methode helpt om de betreffende emotie(s) los te laten en de energie weer volop te laten stromen.

 • Werkt op een diepere laag
 • Niet op wilskracht, maar door verandering van je onbewust negatieve suggesties
 • Alles in je eigen tempo!
 • Subliminals om je onbewuste beelden te veranderen!
 • Trance MP3 om je onbewuste middels suggesties naar beter te veranderen!

 • Acupressuur om je onbewuste angsten los te kloppen!
 • 5 Modules met theorie, verdieping en eenvoudige en krachtige oefeningen!
 • 21 dagen tevredenheid garantie!
 • Mogelijkheid voor begeleiding van de coach / schrijver!
 • Door de enorme positieve ervaringen heeft dit product zichzelf in de praktijk bewezen!

Jouw Investering

Weg Met Je Vliegangst Cursus

BONUS 1 - Trance MP3

BONUS 2 - Subliminals Video

BONUS 3 - Accupressuur video

NORMAAL Is Het Totaalbedrag

€ 97,00

€ 47,00 - NU GRATIS

€ 47,00 - NU GRATIS

€ 47,00 - NU GRATIS

€ 238,00


NU SLECHTS € 127,00


Veelgestelde Vragen

​Is deze cursus moeilijk om alleen te doen?

Nee! Deze cursus is heel goed alleen te doen. Alles wordt is heel begrijpelijk en in kleine brokken besproken. De verdieping geeft nog meer inzicht.

Moet ik een bepaald kennisniveau hebben?

Nee hoor! Deze cursus is zo gemaakt dat iedereen deze cursus begrijpt en kan inzetten.

Wat gebeurt er als ik in slaap val terwijl ik naar de trance de MP3 luister?

Helemaal niets. Het luisteren naar deze MP3 is heel ontspannend en dat doen we zodat je onbewuste meer openstaat voor suggesties.

Is deze trance de MP3 gevaarlijk, omdat het een soort hypnose is?

Zeker niet gevaarlijk. Hypnose is een natuurlijke staat die we dagelijks bereiken. Als je een boek leest en je hoort even je naam niet roepen, dan was je even in hypnose. Dat geldt ook met autorijden. Soms ben je ineens verder dan je dacht met autorijden. Dat is ook een vorm van trance.

Kloppen tot het goed voelt ken ik niet. Wat houdt het in?

Kloppen tot het goed voelt is een hele oude oosterse techniek. Door het lichaam lopen meridianen en die transporteren energie. Wanneer we spanning bij ons dragen kan dit een energieblokkade veroorzaken op de meridiaanknooppunten. Door middel van bepaalde affirmaties, focus en kloppen kunnen we de geblokkeerde energie weer laten stromen.

Kost het veel tijd om de subliminals te bekijken?

Nee zeker niet. Slecht 6 minuten per dag is al voldoende.


00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Omdat ik in deze cursus ook persoonlijk advies geef, geldt een beperkte inschrijving. Ik wil iedereen immers evenveel tijd, aandacht en goed advies geven.


100% Tevredenheid Garantie

Je hebt 21 dagen om deze cursus uit te testen. Wanneer jij binnen de termijn van 21 dagen niet tevreden bent, dan kun je dit doorgeven en dan krijg jij elke geïnvesteerde euro terug.