"Jij Kunt Ook Weer Leven Zonder Angsten. Gun Jezelf Weer De Vrijheid, Ontspanning En Een Mooi Leven Waarbij Je Weer Zorgeloos Terugkomt Bij Jezelf!!!"

Met Deze Unieke Cursus Ben Jij Instaat Om Binnen Korte Tijd Ontspannen Te Leven! Gewoon Heerlijk Naar Buiten En Er Op Uit, Autorijden, Kletsen Met Je Vrienden en Vriendinnen, Lol Maken En Nog Veel Meer Wat Het Leven Zo Fijn Maakt.

Paniekaanvallen komen bij heel veel mensen voor en te weinig mensen ondernemen actie. Ik heb in de afgelopen 10 jaar honderden mensen van hun paniekaanvallen afgeholpen. Ook zij kwamen vaak sceptisch binnen, maar binnen een aantal uur hadden zij door waar het vandaan kwam en konden zij het eenvoudig met enkele simpele technieken vaarwel zeggen.


Wat zijn de voordelen van deze cursus?

Minder spanning

Wanneer jij spanning met je meedraagt van wat dan ook, is dat slecht voor je gestel. Wanneer jij je paniekaanvallen kwijt bent, is dat goed voor alles wat je doet en wilt bereiken.

Communicatie

De cursus leert jou alle ins en outs over hoe angsten ontstaan en hoe ze ook weg te nemen. Door deze kennis zul je merken veel beter te communiceren en zo deuren openen.

Doelen halen

Blokkades belemmeren je doelen. Paniekaanvallen weerhouden je omdat je angst ontwikkeld hebt voor de angst. Is deze paniek weg, dan zijn alle kansen terug.

Garantie

Ik sta zo overtuigd achter deze cursus dat ik je 21 dagen gratis laat ontdekken hoe het werkt en wat het met je doet. Je hebt zo ruim de tijd om te ontdekken en neemt hiermee totaal geen risico!


Men Roept Vaak Dat Het Een Paniekaanval is, Maar Niemand Weet Waar Het Vandaan Komt. Ontdek En Neem De Oorzaak Weg En De Paniekaanvallen Blijven Ook Weg.

Vele cliënten die bij me komen hebben vaak geen idee waarom zij paniekaanvallen hebben en dit is niet zo gek. De paniekaanvallen worden gestuurd vanuit je onbewuste. Er is ooit iets gebeurd waardoor het onbewuste een beschermmechanisme heeft aangebracht dat er voor zorgt dat je dat vervelende moment nooit meer meemaakt. Weet dat het onbewust er voor zorgt dat je in leven blijft en gezond blijft. Nu zul je misschien denken: "Ammehoela! Gezond? En mijn paniekaanvallen dan?" Daar zit 'm nou net de crux; het onbewuste ervaart bij jou een gedachte. Deze gedachte creëert een beeld. Wanneer dit beeld een oude sterk negatieve emotie triggert dan wordt er direct een stresshormoon aaangemaakt en hup je hebt een paniekaanval. Met deze cursus pakken we die oude patronen aan en zorgen we ervoor dat die stresshormonen niet meer worden afgevuurd en dat ook de paniekaanvallen verleden tijd zijn. Dit gaat allemaal heel eenvoudig en snel en ZONDER MEDICIJNEN. STOP met jezelf te verdoven terwijl dat onnodig is. Blijf scherp, blijf alert. BLIJF JEZELF!!!!

Deze Cursus Geeft Je Ins en Outs Over Hoe Angsten Ontstaan En Natuurlijk Hoe Ze Ook Effectief Weg Te Nemen!

Mijn insteek is altijd: "Als je weet hoe iets werkt, dan kun je het ook "repareren." Deze cursus is zo ingericht dat je begrijpt hoe angsten ontstaan, hoe ze in ons brein vast komen te zitten en hoe je ze kunt wegnemen. De theorie maakt alles duidelijk. De verdieping per onderwerp geeft nog meer helderheid. Als dit allemaal begrepen is, kun je met eenvoudige oefeningen aan de slag gaan om te ontdekken hoe je zelf jouw angsten wegneemt.

Beste Albert, ontzettend bedankt voor je snelle hulp. Ik had nooit gedacht mijn angst kwijt te raken en weer zonder medicijnen te zijn. Ik was sceptisch, omdat jij aangaf dat het allemaal snel verholpen zou zijn. Ik had echt het gevoel dat mijn angst te diep zat en dat het jaren zou duren om dit alles weg te nemen. Jij bewees het tegendeel. Nogmaals dank. Groet, Alice.

Ik ben bij Albert gekomen, omdat ik paniekaanvallen kreeg als ik maar dàcht met de trein te moeten reizen. Dit beperkte mij enorm in mijn leven. Na gepraat te hebben, kwam er gelijk een praktijkoefening: De trein in. Dit was echt heel spannend, maar met de rustige en goede begeleiding van Albert ging het uiteindelijk heel goed. Zelfs zo goed dat ik binnen de kortste keren een baan had gevonden waar ik met de trein naar toe kon! Op de momenten dat ik denk er weer last van hebben, kan ik dit makkelijk ombuigen waardoor de spanning zakt. Het heeft mij veel vrijheid gebracht. Albert is een praktische en nuchtere man bij wie ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Ik raad hem dan ook van harte aan! Groet, Natascha
Ben heel blij dat ik bij Albert ben geweest. Ik had enorme paniekaanvallen als ik maar in de buurt van kleine gesloten ruimtes kwam. Liften of vreemde toiletten liet ik links liggen. Deze angst heb ik zo lang als ik me kan herinneren en daarom dacht ik dat de oorzaak niet te vinden zou zijn. Dit bleek anders. Hypnose, wat ik trouwens erg fijn en ontspannen vond, bracht ons zo bij het eerste vervelende moment. Albert heeft van deze nare herinnering (die het stresshormoon afschiet - zoals hij vertelde) veranderd in een gewone neutrale herinnering. Ik kan nu elke lift in en ook elk toilet, omdat ik deze nu op slot durf te draaien. Mijn ervaring met Albert was top en hij geeft je zo veel rust en vertrouwen dat je alles open vertelt en al je tranen heerlijk over je wangen laat stromen. Ik ben heel blij dat ik gegaan ben. Groet, Jos

Denk Eens Aan De Vrijheid Die Je Krijgt...

Ontspanning is vrijheid. Mensen met paniekaanvallen maken vaak hun wereld steeds kleiner. Een paniekaanval begint geregeld klein. Het is een rare en nare ervaring. De hartslag gaat omhoog, men begint te zweten, de ademhaling zit hoog in de borstkas en er komt een naar en beklemmend gevoel in je hoofd, alsof je moet flauwvallen. Als deze ervaring ineens uit het niets komt opzetten dan schrik je je rot. Deze onverwachte nare ervaring wil je niet nog een keer. Omdat de ervaring dusdanig naar en beangstigend was, ga je je er helaas wel op focussen. Je bent nu bang voor de angst, want stel je voor dat het gebeurt als je achter het stuur zit of je bent ergens helemaal alleen? Je begint ineens te kiezen voor meer veiligheid. Risicovermijdend. Minder naar buiten, minder alleen over straat, enzovoort. Je bent je wereld aan het verkleinen. Wanneer jij nu weet dat je op een eenvoudige wijze die nare gevoelens direct kunt stoppen en kunt ombuigen naar goede gevoelens, dan leer je je brein om anders om te gaan met onbewuste gedachten en beelden. 


Wat krijg je als je in deze cursus investeert?

 • 5 Unieke Modules
 • Per Module Krijg Je Een Deel Theorie 
 • Naast De Theorie Ook Verdieping Op Een Bepaald Onderdeel
 • Oefeningen Om De Theorie In De Praktijk Te Ervaren
 • BONUS 1: MP3 Trance Inducerend Script Om Paniekaanval Weg Te Nemen
 • BONUS 2: MP4 Mind Movie Om De Belemmerende Beelden Te Elimineren
 • BONUS 3: MP4 Acupressuur Om Onderliggende Angsten Weg Te Kloppen

"We Leven In Een Trance..."

Doordat we in ons jonge leven (0-8 jaar) ontzettend veel informatie krijgen die we gewoon voor waar aannemen, wordt dit ineens onze waarheid waarnaar we leven. Op de automatische piloot doen we wat we ooit geleerd hebben. Naar buiten gaan of autorijden is voor de meesten niet eng en levert geen paniek op.

Dit geldt niet voor diegenen die wel angst hebben. Bij hen is er een waarheid dat alleen naar buiten gaan wel beangstigend is. Het onderbewuste doet er alles aan om jou tegen te houden. Tegen hen die angstig zijn heeft het dan ook geen zin om te zeggen dat het buiten veilig is. Rationeel weet iedereen dat wel, maar onderbewust speelt er een heel ander spel.

"Deze Cursus Zorgt Dat Jij Met Je Emotionele Brein Gaat Werken Om Zo De Angst Te Elimineren"

Elke module pakt een deel van het probleem aan. Op een eenvoudige manier wordt helderheid gebracht in het probleem. Wanneer alles helder is, ben je instaat om te begrijpen waarom de oefeningen ook daadwerkelijk op onbewust niveau het probleem aanpakken en wegnemen. Het gaat niet op wilskracht, zoals wel bij vele andere cursussen. Met deze cursus kun je thuis en op eigen tempo aan je angst werken met de eventuele backup van een Weg Met Je Angst coach. Jij pakt precies dat deel aan dat jouw paniekaanval veroorzaakt. Je werkt dus niet in een grote groep, waar de uitdaging 'paniekaanval' zeer algemeen wordt behandeld. Jij bent uniek, de reden van jouw angst is ook uniek en dat vereist dus een unieke benadering. Deze cursus is daar helemaal op ingericht.

Wanneer jij zonder risico wilt werken aan jouw paniekaanvallen dan is dit de cursus voor jou. Je kunt 21 dagen zonder kosten onderzoeken wat het voor jou doet.

Dit Is Wat Je Allemaal Ontvangt:

5 Modules met theorie. De theorie neemt je stap voor stap mee in de ontwikkeling van je angst en biedt je natuurlijk de stappen om van je angst af te komen. De theorie is ruim opgezet om je ook de skills mee te geven om je een goede communicator te maken. Dit zal je -mooi meegenomen- 100% helpen om anders met je collega, manager, ouders, vrienden of kinderen om te gaan.

De oefeningen die je doet zijn eenvoudig te volgen en zeer effectief. Deze oefeningen zijn niet alleen te gebruiken voor je paniekaanvallen, maar ook andere zaken waar jij tegenaan loopt in het leven. Niet dat dit moet, maar je kunt er je voordeel mee doen.

Wanneer jij vindt dat de theorie niet voldoende is, hebben we met deze boekjes nog meer diepte gebracht in de theorie. Wanneer jij echt op alle fronten deze theorie en oefeningen wilt inzetten raad ik aan om zeker de verdieping door te nemen.


BONUS MATERIAAL

BONUS 1

Bonus 1 is een Trance Inducerende MP3. Het brein heeft een bepaalde waarheid voor jou gecreëerd, alleen werkt deze gezien de paniekaanvallen niet naar behoren. Door gebruik te maken van trance ben je instaat je onbewuste met suggesties en Theta-tonen te beïnvloeden ten goede. Het is ook nog eens heerlijk ontspannend.

BONUS 2

Bonus 2 is een Subliminal MP4 of ook wel een Mind Movie genoemd. Zoals in de theorie duidelijk zal worden kun je pas betekenis aan iets geven als je weet hoe het er uit ziet. Wanneer jij in je onbewuste bij een naar gevoel iets met bijvoorbeeld autorijden hebt gehangen, dan zul je altijd angstig worden (en een paniekaanval kunnen krijgen) als je aan autorijden denkt. Subliminals veranderen de relatie tussen angstig voelen en de oorzaak.

BONUS 3

Bonus 3 is heel speciaal. Kloppen tot het goed voelt is een hele oude techniek om door middel van kloppen op meridiaanpunten in het lichaam angsten los te laten. Door ons lichaam lopen 14 hoofdmeridianen die energie transporteren. Wanneer op de knooppunten een negatieve emotie vastzit, kan de energie niet goed stromen. Deze unieke methode helpt om de emotie los te laten en de energie weer te laten stromen.

 • Werkt op een diepere laag
 • Niet op wilskracht, maar door verandering van je onbewust negatieve suggesties
 • Alles in je eigen tempo!
 • Subliminals om je onbewuste beelden te veranderen!
 • Trance MP3 om je onbewuste middels suggesties naar beter te veranderen!

 • Acupressuur om je onbewuste angsten los te kloppen!
 • 5 Modules met theorie, verdieping en eenvoudige en krachtige oefeningen!
 • 21 dagen tevredenheid garantie!
 • Mogelijkheid voor begeleiding van de coach / schrijver!
 • Door de enorme positieve ervaringen heeft dit product zichzelf in de praktijk bewezen!

Jouw Investering

Weg Met Je Paniekaanvallen Cursus

BONUS 1 - Trance MP3

BONUS 2 - Subliminals Video

BONUS 3 - Accupressuur video

NORMAAL Totaalbedrag

€ 97,00

€ 47,00 - NU GRATIS

€ 47,00 - NU GRATIS

€ 47,00 - NU GRATIS

€ 238,00


NU SLECHTS € 97,00


Veelgestelde Vragen

​Is deze cursus moeilijk om alleen te doen?

Nee! Deze cursus is heel goed alleen te doen. Alles wordt is heel begrijpelijk en in kleine brokken besproken. De verdieping geeft nog meer inzicht.

Moet ik een bepaald kennisniveau hebben?

Nee hoor! Deze cursus is zo gemaakt dat iedereen deze cursus begrijpt en kan inzetten.

Wat gebeurt er als ik in slaap val terwijl ik naar de trance de MP3 luister?

Helemaal niets. Het luisteren naar deze MP3 is heel ontspannend en dat doen we zodat je onbewuste meer openstaat voor suggesties.

Is deze trance de MP3 gevaarlijk omdat het een soort hypnose is?

Zeker niet gevaarlijk. Hypnose is een natuurlijke staat die we dagelijks bereiken. Als je een boek leest en je hoort even je naam niet roepen, dan was je even in hypnose. Dat geldt ook met autorijden. Soms ben je ineens verder dan je dacht met autorijden. Dat is ook een vorm van trance.

Kloppen tot het goed voelt kennen ik niet, wat is dat?

Kloppen tot het goed voelt is een hele oude oosterse techniek. Door het lichaam lopen meridianen en die transporteren energie. Wanneer we spanning bij ons dragen kan dit een energieblokkade veroorzaken op de meridiaanknooppunten. Door middel van bepaalde affirmaties, focus en kloppen kunnen we de geblokkeerde energie weer laten stromen.

Kost het veel tijd om de subliminals te bekijken.

Nee zeker niet. Slecht 6 minuten per dag is al voldoende.


02
Dagen
07
Uren
14
Minuten
04
Seconden

Omdat ik in deze cursus ook persoonlijk advies geef, geldt een beperkte inschrijving. Ik wil iedereen immers evenveel tijd, aandacht en goed advies geven.


100% Tevredenheid Garantie

Je hebt 21 dagen om deze cursus uit te testen. Wanneer jij binnen de termijn van 21 dagen niet tevreden bent, dan kan je dit doorgeven en dan krijg jij elke geïnvesteerde euro terug.

Powered by WishList Member - Membership Software